Ügyfélszolgálat: +36 20/267 5125

Tisztálkodás > Intim higiénia

Kozmetikai szettek

Manapság igen divatosak a különböző kozmetikai szettek, melyeket ajándékba vagy akár otthonra magunknak is megvehetünk. A legtöbb kozmetikumokkal foglalkozó cég termékkínálatában találkozhatunk különböző kozmetikai szettekkel.

Ezek a kozmetikai szettek általában egy termékcsalád különböző termékeit tartalmazzák. Természetesen nem csak a nőknek, hanem a férfiaknak is készülnek kozmetikai szettek. Webáruházunk kínálatából Ön is kiválaszthatja a kedvenc kozmetikumaihoz tartozó kozmetikai szetteket. Ezek a kozmetikai szettek esztétikus csomagolásuknak köszönhetően szép és praktikus ajándékok is lehetnek.

Oldalunkon a legnépszerűbb gyártók kozmetikai szettjeit kínáljunk kedvező árakon. Megtalálhatók nálunk a Dove, a Nivea és a Palmolive által gyártott kozmetikai szettek. A Dove kozmetikai szettek esetében a Dove Men+Care termékcsaládból összeállított csomagok közül válogathat. A Nivea Pure & Natural termékcsaládjának tagjaiból összeállított kozmetikai szettek mellett Nivea For Men kozmetikai szettek is várják webáruházunkban.

Természetesen a natúr termékek kedvelői is megtalálhatják oldalunkon a nekik megfelelő kozmetikai szetteket. A Greenland legnépszerűbb kozmetikai szettjei például egy tusfürdőt és egy masszázsolajt tartalmaznak, a Primaveranak pedig egy olyan kozmetikai szettje kapható webáruházunkban, mely praktikus megoldást nyújthat utazásokhoz vagy egyszerűen a termék megismeréséhez.

Oldalunkon folyamatosan bővülő kínálattal várjuk vásárlóinkat, melyben Ön is megtalálja az ajándéknak is tökéletesen megfelelő kozmetikai szetteket. Célunk, hogy kedvező áron jusson hozzá a kedvenc kozmetikumához tartozó kozmetikai szettekhez. Kövesse változó akcióinkat és rendelje meg tőlünk a kedvenc kozmetikumait és a hozzájuk tartozó kozmetikai szetteket.
  • Üzemeltető: Praxcom Kft.
  • 1134 Budapest, Váci út 47/B. Ü-1.
  • Adószám: 24745970-2-41
  • Cégjegyzékszám: 01-09-180086