Ügyfélszolgálat: +36 20/267 5125

Parfümök > Férfi parfümök

Találja meg kedvenc férfi parfümjét az ország legnagyobb parfüm választékában! Több ezer márkás férfi parfümöt kínálunk Önnek hihetetlen kedvező áron! Kizárólag eredeti termékek közül válogathat férfi parfümöket az egyedi illatoktól a legnépszerűbb férfi parfümökig!

A férfi illatszerek sokáig nagy népszerűségnek örvendtek: legendák szóltak a napkirály parfümjeiről, vagy a barokk kor nemeseinek gyakran kisség túlzó illatáról. A férfi parfümök titka aztán sok évre feledésbe merült, a férfi illatszer pedig néhány unalmas, egyhangú, többnyire vizes vagy fás illatban merült ki.

Mára szerencsére mindez megváltozott. A férfi illatok egyre összetettebbé, kifinomultabbá és izgalmasabbá váltak, ma pedig már méltó társai a nagy gondossággal komponált női elegyeknek.

A férfi parfümkészítés egyik legfontosabb állomása a Yardley English Lavender nevű illatának hihetetlen sikere volt. A sokáig divatban maradó hagyományos illatok között pedig üde színfoltot jelentettek Christian Dior különleges, férfias kreációi, amelyek férfi illatoktól szokatlan összetettségüknek köszönhetően sokáig állócsillagként ragyogtak a parfümpiac egén.

Napjainkban a parfüm viselése már ugyanúgy a jó megjelenéshez tartozik, mint a karóra vagy a nyakkendő gondos megválasztása. Nem csoda, hogy ma már olyan világsztráok is létrehozzák saját kollekcióikat, mint David Beckham vagy Anotnio Banderas.

  • Üzemeltető: Praxcom Kft.
  • 1134 Budapest, Váci út 47/B. Ü-1.
  • Adószám: 24745970-2-41
  • Cégjegyzékszám: 01-09-180086