Ügyfélszolgálat: +36 20/267 5125

Parfümök > Parfüm szettek

Gyönyörű csomagolása miatt a női és férfi parfüm szettek tökéletesek lesznek ajándéknak is! Válasszon parfüm szettet, melyben a parfümön túl a hozzátartozó tusfürdő, testápoló, vagy after shave, esetleg egyedi ajándék is megtalálható. Szerezze be kedvenc parfümjét szett változatban!

A jó parfüm szinte észrevétlenül válik a mindennapjaink részévé. Ha jól választunk, még a leghivalkodóbb ünnepi illat is lágyan összesimul velünk és gazdagítja a saját, természetes kisugárzásunkat.

A különböző parfümös kiegészítők, tisztálkodó szerek vagy akár borotválkozó termékek segítenek abban, hogy tovább is élvezhessük a kedvenc illatunk hangulatát. A különböző, a parfümhöz kapcsolódó apróságok kiemelik, tartósítják az illatszerek élményét.

Parfüm szettjeink általában egy parfümöt és valamilyen hozzá tartozó kiegészítőt, például a parfüm magasabb hígítási arányú változatát, parfümös kozmetikumokat, vagy apró ajándékokat, például egy, a parfüm hangulatához illő ékszert, neszesszert tartalmaznak.

Ezek az ízlésesen csomagolt készletek akár ajándéknak is kiválóak, hiszen a megajándékozott nem csupán egy illattal, de folyamatos ápolás és csillogás élményével is gazdagodhat.

  • Üzemeltető: Praxcom Kft.
  • 1134 Budapest, Váci út 47/B. Ü-1.
  • Adószám: 24745970-2-41
  • Cégjegyzékszám: 01-09-180086