Ügyfélszolgálat: +36 20/267 5125

Parfümök > Dezodorok

Válasszon a parfümjéhez leginkább illő férfi és női izzadásgátló dezodorokat, stifteket, melyek egész nap kellemes illatot biztosítanak! Olyan világmárkák, mint Calvin Klein, Dolce Gabbana, Gucci, Hugo Boss parfümjei mellé válasszon hozzáillő Deo-Spray-t!

A parfümök illatanyagai annyira érzékenyek, hogy akár a testhőmérsékletünk megváltozása, vagy a vérkeringésünk élénkebbé válása is befolyásolhatja azt, hogyan érződik rajtunk az adott illat. Az erőteljes verejtékezés és a gyors szívverés akár egészen más irányba is terelheti a parfümünk illatát.

A parfümös dezodorok főleg sportolás és erőteljes fizikai igénybevétel esetén jelentenek nagy segítséget, de akár egy nehéz munkanapon is jó szolgálatot tesznek. Ezek a szerek egyszerre tartalmazzák a parfüm illatanyagait és a megfelelő izzadás gátló formulákat. Használatukkal tehát nem csak az illat frissességét élvezhetjük kompromisszumok nélkül, de a verejtékezés és a kellemetlen testszagok miatt sem kell aggódnunk.

A parfümös dezodoroknak férfi és női változata is létezik, és ezek ugyanolyan sokféle formában és kiszerelésben kaphatók, mint a hagyományos dezodorok. A komolyabb igénybevételhez választhatjuk az általában erősebben izzadságátló spray-ket és stifteket, míg ha egyszerűen csak a kedvenc parfümünk gyengédebb, frisebb formáját éreznénk magunkon, a deo spray-k és natural spray-k jelenthetik az ideális választást.

  • Üzemeltető: Praxcom Kft.
  • 1134 Budapest, Váci út 47/B. Ü-1.
  • Adószám: 24745970-2-41
  • Cégjegyzékszám: 01-09-180086